Sonbahar Temalı Sayılarla Boyama Ürünleri

sonbahar sayılarla boyama

Son zamanların en trend boyama ürünleri olan sayılarla boyama, her yaştan kişilere resim yapmanın güzelliklerini öğretiyor adeta. Yeni bir hobi edinmenizi sağlayan bu ürünleri www.wombhobby.com sitesinden bulabilirsiniz. Peki hangi ürünler var, nasıl boyamalısınız?

 

Sayılarla Boyama Ürünleri Nedir?

Sayılarla boyama ürünleri, tuval içerisindeki sayıların boyama için ayrılması ve bu kısımların belirlenen renklerle boyanması işlemidir. Oldukça zevk veren bir işlem olup daha önce boyama yapmayan kişilere bile küçük bir destekle boyanın sevdirilmesi amaçlanır. Oldukça az malzemeyi karşılayarak bu ürünlerden gün içinde kullanabilir, vaktinizi yeni bir hobiye ayırabilirsiniz.

 

Sonbahar Temalı Sayılarla Boyama Ürünleri Nasıl Kullanılır?

Sonbahar temalı sayılarla boyama ürünlerinin kullanımı oldukça basittir. 

Kullanma kılavuzunu okuyarak öğrenebilirsiniz ancak bunu yapmak istemeyenler için kısaca işlem şu şekildedir:

  • Tuvalde yer alan kopyayı inceleyin.
  • Numaralandırılmış alanların hangi renkle boyanması gerektiğini öğrenin.
  • Büyük ya da küçük olan tuval için doğru fırça tercihini yapın.
  • Fırçaları her daim temiz ve kuru tutun. Resmin bitmesi dahilinde yıkayın ve tekrar kurutun.
  • Resmi boyamaya başlarken boyayı taşırmamaya dikkat edin.

Bütün bu işlemleri yaparken temiz bir alanda yapmaya çalışmalısınız. Ayrıca kolay temizlenebilen boyalar sayesinde boyarken hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız. Dilerseniz sevdiklerinizle beraber sonbahar temalı boyama ürünleriyle birlikte tuvalinizi boyayabilirsiniz.

 

Sonbahar Temalı Boyama Setlerinin İçeriği Nedir?

Siparişinizi verdikten sonra sonbahar temalı boyama setlerinin içinden boyama için kullanılacak olan çeşitli büyüklükte fırçalar, boyanacak resmin çizili olarak bulunduğu tuval, akrilik boya çeşitleri, boyanacak resmin kopyası, kullanım kılavuzu ve askı. Bütün bunlar sayesinde kısa sürede hem resmin kopyasına göz atabilir, hem boyayabilir hem de resminizi bitirdikten sonra asabilirsiniz. Resmin güzel ve uyumlu renklerde olması, boyaların taşıp etrafı kirletmemesi, kullanım kılavuzunun iyice anlaşılması önemlidir. Resminizdeki boyaların akması halinde oluşacak durumlar için önerileri okuyabilirsiniz.

 

Hangi Modellere Göz Atılabilir?

Birbirinden güzel sonbahar temalı boyama setlerini seçerken kararsız kalabilirsiniz. Bunun için ise belli başlı modelleri tercih edebilir, sipariş ver butonundan dilediğiniz ürünleri kapınıza kadar getirtebilirsiniz. Peki hangi ürünlere göz atmalısınız? Keman çalan kız, Afrika dansı, Yaban kuşlar, Çiçeklenmek, Güvercin ruhlu, Büyülü sandal, Vazodaki gelincikler, Akvaryumdaki dost, Beş çayı, Bir tatlı atıştırmalık, Cadde kalabalığı gibi birden fazla ürünlere göz atabilirsiniz. 3 adet farklı boyutta fırça, akrilik boya, askı aparatı, tuval kanvası gibi yanında gelecek ürünlere de bakabilirsiniz. Kullanıcı yorumları fazlaca önemseyen wombhobby, sizlerin düşüncesini merak ettiği için iletişim adreslerini kullanarak düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

 

Setlerle Nasıl Daha İyi Boyama Yapabilirsiniz?

Setleri kullanarak daha iyi boyama yapmayı başarmak için bilmeniz gereken bazı püf noktalar vardır. Bunlar arasında en önemlileri boyama işleminde temiz fırçalar kullanmak, büyük boyutlu alanların boyamasından başlamak, hangi rengin hangi alana yapılacağını öğrenmek ve kullanım kılavuzunu iyi şekilde okumaktır. 

Öğrenme ve deneme aşamasında ne kadar iyi şekilde devam ederseniz, boyama aşamasında da kendinizi kasmadan iyi şekilde sonlandırabilirsiniz. Boyaların kaliteli oluşu ve titiz çalışarak özen göstermeniz resminizi daha güzel gösterecektir. Boya renklerinin karışmaması için fırça renk değişimlerinde yıkanmalı ve kurutulmalıdır. 

Bu sayede küçük alanları ve büyük alanları boyarken boyanız dışarı taşmaz ve daha rahat bir boyama gerçekleştirebilirsiniz. Bütün bunları yapmadan önce bir önlük ve temiz bez alabilirsiniz. Bu sayede dışarı boya taşmayacak, boyama yaptığınız yer kirlenmeyecektir. Resimde kirliliğin oluşmaması için resim modeline ve boyaların temiz kalmasına özen gösterin.

 

Sonbahar Temalı Boya Setlerinin Fiyatları

Sonbahar temalı boya setleri 25 ile 250 TL aralığında değişen bir fiyat skalasındadır. Ürünlerin çoğu kaliteli malzemelerden üretildiği için fiyat aralığı son derece normaldir. İçeriğinde yalnızca tuval değil boya ve fırça seti, askı aparatı gibi birden çok ürün bulunur. Eğer bir an önce satın almak isterseniz wombhobby'ye girip satın al butonunu seçebilirsiniz. 

Birden fazla ödeme seçenekleri bulunan sitede dilediğiniz ürünü %50'ye varan indirimlerle edinme şansı bulabilirsiniz. Tam size göre olan bu modeller, yeni hobi edinmenizi kolaylaştırarak resim sanatının farklı yönlerini öğrenmenizi sağlayacaktır. Dilerseniz kopyasını edinip öğrenme aşamasında sevdiklerinizle beraber kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Tüm bunları yaparken sitemizde düşüncelerinizi belli etmeyi unutmayın.

 

Sayılarla Boyama Setleriyle Resim Becerilerinizi Geliştirin

Her yaştan insanın mutlaka denemesi gereken resim yapma ve boyama sanatını, wombhobby sayesinde geliştirebilirsiniz. Bunun için istediğiniz türde figürü satın alabilir, evinize geldiği anda yapmaya başlayabilirsiniz. Canınız sıkıldığında kendinizle zaman geçirmenizi sağlayacak türdeki bu alışkanlık belki de yeni beceriler geliştirmenizi sağlayabilir, hatta eğlenceli yönünüzü keşfedebilirsiniz. 

Sayılarla boyama setlerini kullanarak kendinizi tanıyabilirsiniz. Çiçeklenmek, Vazodaki gelincikler, Tac Mahal, Işıldayan Piramitler, Yunan Adaları, Roma, Fuji Dağı, Söğüt Ağacı, Van Gogh'un Tabloları adlı birçok eseri boyama şansı bulabilirsiniz. Üstelik son derece gerçekçi bu resimler sayesinde evlerinizde, ofisinizde veya çalışma mekanlarınızda daha güzel alanlar yaratma şansı bulabileceksiniz. 

Tüm bunlar kendinizle daha çok vakit geçirmenizi sağlarken bir yandan da ortamınıza enerji verecek. Uygun fiyatlarla sipariş verebileceğiniz ve indirimde olan bu ürünleri kaçırmak istemezseniz wombhobby'ye gidebilir, hoşunuza gidenleri seçebilirsiniz. Sevdiklerinize hediye edip onların da boyama sanatlarıyla uğraşmasını keyifle seyredebilirsiniz. Evde kaldığınız süreci anlamlı kılmak için farklı tabloları odalarınıza seçebilirsiniz.

 

Bir önceki yazımıza https://wombhobby.com/blog/icerik/tarih-oncesi-donemden-10-magara-sanati linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

 

Etiketler: sayılarla boyama
Eylül 25, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR